01 Haziran 2022

>>MİSYONUMUZ<<

Sağlık hizmetlerinde hastalara çağdaş, hasta haklarını koruyan etik değerlere bağlı kaliteli, güvenilir bir hizmet sunmak. Hasta ve çalışan güvenliğini korumak, ihtiyaç duyulan alanlarda çalışan ve hastalara düzenli aralıklarla eğitim vermek çalışan ve hasta memnuniyetini yükselterek hastanemizin hizmet kalitesinin devamlılığını sağlamak.

>>VİZYONUMUZ<<

Tecrübeli ve eğitimli personeliyle Hizmet Kalite Standartlarına uygun sağlık hizmeti sunarak, hasta ve çalışanına güven veren hastane olmak. Sağlık hizmetindeki standartlarını en üst seviyeye çıkararak  yenilenen teknolojiyi takip ederek tercih edilen sağlık kuruluşu olmak.

>>DEĞERLERİMİZ<<

Evrensel sağlık ilkelerine uymak,

Bilimsel ve etik yaklaşım

Hasta ve çalışan güvenliği odaklılık,
Katılımcı, şeffaf ve paylaşımcı olmak,
Yenilikçi olmak,
Dürüstlük ve güvenilirlik,
Takım çalışması, işbirliği,
Sürekli eğitim.

>>KALİTE POLİTİKASI<<

Sağlık Bakanlığı Mevzuatları, SKS Hastane Standartları ve Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi doğrultusunda; kurumsal, kalite ve sağlıklı çalışma hedeflerinin belirlenmesi, belirlenen hedeflere ulaşma durumunun değerlendirilmesi, sağlık hizmetinin   etik ilkelerle, kanıta dayalı tıbbi uygulamalarla   etkinliğini sürekli iyileştirip geliştirmek, hasta ve çalışan güvenliğini sağlamak, hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutmak, bilimsel veriler doğrultusunda güvenilir, hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

>>HASTANEMİZİN TARİHÇESİ<<

1945 yılında açılan hastanemiz Artvin merkezdeki tek hastane olup, bölge hastanesi niteliğindedir. 2006 yılında 120 yataklı ek bina yapılmış ve faaliyete geçmiştir. Zamanla değişen şartlar karşısında yeni bir ek binaya ihtiyaç duyulmuş ve bakanlık nezdinde yapılan girişimler sonucu toplam 11 katlı 69 yatak kapasiteli ikinci ek bina yapılmıştır.

Palyatif Merkezimizin, Evde Sağlık Birimimizin bulunduğu hastanemizde 1.2. ve 3. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olmak üzere 38 yoğun bakım yatağımız ;  41 tane tek yataklı, 41 tane iki yataklı ve 3 tane 3 yataklı olmak üzere 132 normal hasta yatağımız ile birlikte toplamda tescili yapılan 170 hasta yatağımız mevcuttur.

2021 yılında Anjiyo Ünitemiz hizmete girmiştir. 2022 yılında Ergoterapi ünitemiz ve  GETAT polikliniğimiz açılmıştır. 37 poliklinikle hizmet vermekte olduğumuz hastanemizde Göz Anjiyosu yapılmaktadır. MR, Tomografi, Mamografi, Kemik dansitometri, Odyometri, EMG ,EEG Üroflowmetre, SFT, EFOR hizmetlerimiz kesintisiz sunulmaktadır. Hastane olarak halkımızın ve çalışanlarımızın haklarına saygılı, sürekli gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek uluslararası standartları yakalamaya çalışan, hasta memnuniyetini yükselterek hastanemizin hizmet kalitesini  daha da yükseltmeyi hedefleyen bir kurum politikası izlemekteyiz.