İş Sağlığı Güvenliği Haftası kapsamında etkinlikler
27 Mayıs 2024

Hastanemiz bünyesinde İş Sağlığı Güvenliği Haftası kapsamında İş Yerinde Sağlığın Geliştirilmesi, çalışanlar için sağlıklı ve güvenli iş ortamlarının oluşturulması ve çalışanların işten kaynaklanabilecek risklere ve tehlikelere karşı bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi hususunda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.
Kurumumuz İş yeri Hekimi Op.Dr.İsmail ERDEM ve İş Yeri Hemşiresi Semra ŞENGÜL TAHMAZ tarafından hazırlanan sunumda Sağlık çalışanlarında Meslek ilişkili Hastalıklar, İş Sağlığı Güvenliği ve Kişisel koruyucu donanım kullanmanın öneminin vurgulandığı etkinlikte ayrıca hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Nurcan İNCE, Diyetisyen Saniye GARİPOĞLU, Fizyoterapist Şafak BESLER; Çalışma Yaşamında Sağlıklı Beslenme, Obezite, Diyabet, Ergonomi ve Fiziksel Aktivitenin öneminin anlatıldığı eğitim verildi.

• .