Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için Artvin Devlet Hastanesi hizmet içi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
12 Ocak 2024

• 9
  • 89
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Tüm çalışanlarımızın bilgilerini güncel tutmak ve yeni başlayan personelimizi bilgilendirmek amacıyla; Artvin Devlet Hastanesi bünyesinde düzenli olarak hizmet içi eğitimler düzenlenmektedir. Eğitimler, personellerin çalışma saatleri ile uyumlu bir şekilde farklı günlerde ve teorikte olduğu gibi uygulamalı yapılmaktadır. Son olarak temizlik çalışanlarına yönelik teorik ve uygulamalı bir eğitim düzenlenmiştir. Bu eğitimlerle amacımız, görülen eksik ve yanlış uygulamalar giderilerek daha iyi bir hizmet vermektir.