T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Artvin İl Sağlık Müdürlüğü Artvin Devlet Hastanesi

Vali Doruk, Başarılı Sağlık Personellerini “Başarı Belgesi” İle Ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi: 07/10/2019

Artvin Valiliği tarafından Evde Sağlık Hizmetleri ve Doğum Hizmetlerinde üstün başarı ve gayret gösteren sağlık çalışanlarına başarı belgesi verildi.

Sağlık Bakanlığının primer sezaryen oranını düşürme ve normal doğumu teşvik etme politikası konusunda ki başarısı nedeniyle Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Yasin Serkan Kuruoğlu’na, 2018 yılında normal yolla doğum yaptırma konusu ile ilgili göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı normal yolla doğum yaptırma oranlarının fazla olması sebebi ile kadın doğum servisinde görev yapmakta olan Ebe Ayla Bilgin, Aysel İnan, Neslihan Soybilgin ve Fidan Aksoy Yılmaz’a, evde sağlık hizmetlerinde ki katkılarından dolayı İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sabiye Şahin Keskin’e göstermiş oldukları üstün gayret ve çabadan dolayı Vali Doruk tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Başarılı sağlık personellerini tek tek tebrik eden Vali Doruk “Sağlık ekibi olarak çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Halkımızın Sağlığı için canla başla çalışıyorsunuz. Başarılarınızdan dolayı siz değerli sağlık çalışanlarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum “diye konuştu.

• GQ1A31871.jpg
  • GQ1A31751.jpg