T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Artvin İl Sağlık Müdürlüğü Artvin Devlet Hastanesi

Artvin Devlet Hastanesi Yeni Başhekimi Op.Dr. Seymur Salih MEHMETOĞLU oldu.

Güncelleme Tarihi: 24/04/2019

Artvin Devlet Hastanesinde 4 yıldır Hastane Yöneticisi olarak görev yapan Sayın Op.Dr. İbrahim DUZCAN, Artvin il Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığına atandığından dolayı özveriyle yürüttüğü Başhekimlik görevini Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Seymur Salih MEHMETOĞLU’na devretti. Devraldığı bayrağı daha da ileriye taşıyarak Artvin Devlet Hastanesinde sağlık hizmeti kalitesini arttıracağına inandığımız Sayın Seymur Salih MEHMETOĞLU’na yeni görevinde başarılar dileriz. Sayın İbrahim DUZCAN’a, Artvin İline yaptığı hizmetler, gösterdiği üstün başarılar ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimiz sunar, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederiz.

07.06.2018 tarihinde Sayın İl Sağlık Müdürümüz İrfan AKALIN’ın makamında devir teslim töreni gerçekleşti.

Artvin Devlet Hastanesi Yönetimi

• DSC_0240.JPG