Sağlık Kurulu Başvurları için artık MHRS (182)'den randevu alabilirsiniz

Güncelleme Tarihi: 04/02/2018

Sağlık kurulu randevularını artık MHRS üzerinden de alabilirsiniz.

Sağlık Kurulu randevuları haftanın 'Salı ve Perşembe' günlerine alınabilir. Hastanemiz telefonlarından randevu verilmemektedir. Bunun için MHRS (Alo 182) nolu hattı kullanabilirsiniz.

UYARI: 18 yaş altındaki hastalar randevu alamaz.
Belirtilen evrakları getirmeyen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Müracatlar için;
  • Kimlik Fotokopisi
  • 1 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş)
Hastanın hastalıkları ile ilgili Epikriz, BT, MR, İlaç raporları gibi evraklarının asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Maluliyet, vergi indirimi, 2022 sayılı yasadan yararlanmak için başvuru yapacak hastaların yanında bulundurması gereken evraklar:

1- Maluliyet için hastaların bağlı bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan maluliyet sevk yazısı;
2- Vergi indirimi için Gelir İdaresi Başkanlığı İstanbul Vergi Dairesi'nden sevk yazısı;
3- 2022 sayılı yasadan yararlanmak için hastalar bağlı olduğu Kaymakamlıktan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan sevk yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Sağlık Kurulu kaydı için randevu saatinden 30 dakika önce Sağlık Kurulu biriminde olunuz.